Mitä menestys on?

Kaikilla meillä on jokin käsitys menestyksestä. Yhdelle se on julkisuus, mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Toiselle se on uusi Audi A6 pihassa. Ja kolmannelle mahdollisuus tehdä aika- ja paikkariippumatonta työtä.

Me E18:ssa olemme puhuneet paljon menestyksestä, mitä se meille kullekin merkitsee. Olemme päätyneet suurin piirtein tähän:

”Menestys on mahdollisuus elää oman näköistä elämää, jossa asiat tuntuvat merkityksellisiltä ja jossa on aikaa niin työnteolle, levolle, harrastuksille, ystäville ja läheisille kuin parisuhteelle, perheelle ja itselleen. Ja joka kuitenkin on taloudellisesti tarpeeksi turvattua.”

E18 haluaa olla kumppanisi, kun raivaat omaa tietäsi omannäköiseen menestykseesi!

Menestyksen kahdeksan eri muotoa

Menestykseen liitetään usein vauraus. Meistä se ei ole pelkästään sitä, vaan olemme samoilla linjoilla Robin Sharmanin kanssa. Hänen mukaansa menestystä on kahdeksaa eri muotoa. Kun tavoittelet näitä, menestys on lähempänä kuin uskotkaan!

Missä näistä sinä olet onnistunut? Missä me voisimme sparrata sinua?

1. Sisäinen menestys

Positiivinen ajattelutapa, itsekunnioitus, sisäinen rauha ja vahva hengellinen yhteys

Me E18:ssa haluamme voida hyvin, myös henkisesti. Pyrimme kunnioittamaan sekä itseämme että muita sekä löytämään arjessa keinoja, joilla pääsemme kosketuksiin omien tunteiden ja mielen kanssa.

2. Fyysinen menestys

Terveytesi on menestystä. Miksi sairastaa loistava asema tai olla rikkain henkilö hautausmaalla?

Me E18:ssa haluamme voida hyvin, myös fyysisesti. Yritämme arjessa ottaa aikaa rauhallisiin lenkkeihin koirien kanssa, jumppaan, kävelyyn, hiihtoon. Keski-ikäistyvä vartalo ikään kuin huutaa: ”Pidä musta huolta!” ja pyrimme vastaamaan tähän huutoon mahdollisuuksiemme mukaan.

3. Perhemenestys

Kun perhe-elämäsi on onnellinen, voit työskennellä paremmin. Kukaan ei ole katunut elämänsä ehtoolla sitä, että laittoi perheensä etusijalle.

Me E18:ssa rakastamme perheitämme, puolisoitamme, lapsiamme, lemmikkejämme. Haluamme toteuttaa kunnianhimoisia haaveita työelämässä, mutta emme perheidemme kustannuksella.

4. Uramenestys

Parhaan potentiaalinen käyttäminen ja ammattitaidon saavuttaminen luo tyytyväisyyttä.

Me E18:ssa haluamme piiskata itsemme hyviin suorituksiin, yhdessä ja toinen toistamme kannustaen. Iloitsemme onnistumisista ja opimme koko ajan.

5. Taloudellinen menestys

Raha tekee elämän helpommaksi ja paremmaksi.

Me E18:ssa rakastamme rahaa. Haluamme menestyä ja auttaa sinua menestymään.

6.  Yhteisön menestys

Ihmisellä on psykologinen tarve kuulua johonkin. Rikas verkosto mentoreita, mielenkiintoisia ajattelijoita ja arvokkaita ystäviä tekee elämästä parempaa.

Me E18:ssa uskomme yhteisöön ja yhdessä tekemiseen. Yhteistyökumppanimme ovat alan parhaimmistoa, luotettavia persoonia, ihmisiä ja ystäviä, joiden aikatauluihin ja työn laatuun voi luottaa. Ja joiden kanssa on ilo työskennellä.

7. Seikkailut

Ihmisen aivot janoavat uutta. Kun luomme uutta, voimme tuntea iloa. Olennainen osa menestystä ovat seikkailut, uusien ihmisten tapaamisesta uusien paikkojen löytämiseen.

Me E18:ssa emme halua jämähtää paikoillemme. Haluamme etsiä, tutkia ja löytää. Ja joskus eksyäkin. Tapaamme mielellämme kaikenlaisia ihmisiä ja kuuntelemme heidän tarinansa.

8. Vaikuttavuus

Jokainen meistä haluaa olla merkittävä. Ehkä ihmisen syvin kaipuu on elää jotain suurempaa kuin itse ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan.

Me E18:ssa haluamme luoda uutta työkulttuuria, jossa kaveri on kumppani, ei kilpailija, ja joka vie maailmaa hiukan inhimillisempään suuntaan. Tämän vuoksi teemme ja sparraamme vain asiakkaita, joiden arvot ovat samansuuntaisia kuin omamme. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa, myös markkinoinnin keinoin.

Mitä mietteitä tämä herätti? Eikö olisi jo aika lähteä kohti todellista menestystä?
Me E18 auraamme mielellämme tietä kanssasi. Anna palautetta tai ota yhteyttä!

E18 – Tie menestykseen
Riitta, Satu ja Suvi

Kysy lisää info@e18.fi tai jätä tarjouspyyntö

Lähdetään yhdessä etsimään menestystäsi

Soita 050 590 4557 | Laita mailia info@e18.fi | Jätä tarjouspyyntö

e1
e2
e3
e4
e5
vene