Meistä

Kirkasta ajattelua, oivaltavaa ideointia ja vuosikymmenten ammattitaitoa

E18 on markkinoinnin, viestinnän ja digitaalisten palveluiden tuottaja. Hoidamme kaikki toimeksiannot ripeästi tyylillä ja taidolla.

Satu

Satu on työskennellyt viestinnän parissa jo parikymmentä vuotta mm. copywriterina, kustannustoimittajana, mainostoimittajana, editorina ja aikuiskouluttajana. Hän on tehnyt ja toimittanut mm. lehtiä, kirjoja, oppikirjoja, mainoksia, katalogeja ja blogeja. Myös haamukirjoittaminen on tuttua puuhaa. Markkinointitöissä Sadulla on ollut asiakkainaan niin maailman menestyneimpiä yrityksiä, Suomen johtavia viestintätaloja kuin monenlaisia pk-yrityksiä.

Omana ydinosaamisena Satu pitää vastaanottajan huomioimista, olennaisen löytämistä sekä asioiden sanomista tiivisti, informatiivisesti ja tarkoituksenmukaisesti.

Ks. lisää Enfediko.fi

Suvi

Suvi on tehnyt pitkän uran graafisen suunnittelun parissa. Häneltä luonnistuu esitteet, logot, banderollit, roll-upit, julisteet ja kaikenlaiset mainosmateriaalit näppärästi ja luovasti. Lisäksi hän hallitsee kuvankäsittelyt ja valokuvauksen. Suvilla on silmää kauneudelle ja tyylille.

Asiakkaat arvostavat Suvissa luotettavuutta, ammattitaitoa ja asioiden ripeää hoitamista sovitulla tavalla. Ilmankos asiakassuhteet ovatkin olleet pitkiä ja molemmin puolin antoisia!

Ks. lisää Avenadesign.fi

Kollektiivimme voima perustuu vuosien ja vuosikymmenten kokemukseen, avoimuuteen ja tehokkuuteen sekä asiakkaan kuuntelemiseen ja toiveiden konkretisointiin kasvavaan myyntiin.

Apuna kokeneita tekijöitä

Kollektiivimme käyttää projekteissaan myös alihankkijoita, sillä uskomme, että asiakkaamme ansaitsevat vain parasta. Valitsemme monialaisesta verkostostamme jokaiseen projektiin juuri ne henkilöt, joiden osaaminen täydentää parhaiten asiakkaan tarpeita.

Yhteistyökumppaneiltamme edellytämme paljon, koska haluamme varmistaa, että asiat sujuvat asiakkaan kannalta juuri niin kuin pitääkin.

Kysy lisää info@e18.fi

Lähdetään yhdessä etsimään menestystäsi

Soita 050 590 4557 | Laita mailia info@e18.fi |