E18 blogi

Haamukirjoittaja yrittäjän tai bloggaajan apuna

Tuntuuko kirjoittaminen hankalalta? Tai viekö se liikaa aikaa muulta työnteolta? Voisiko haamukirjoittajasta olla apua sinulle?

Haamukirjoittaja kirjoittaa tekstin puolestasi

Yritysmaailmassa monet pitävät blogia ja tuottavat sisältöä omille sivuilleen. Mikäli kirjoittaminen tuntuu hankalalta tai vie liikaa aikaa, eikä lopputuloskaan ole aina mieluisa, suosittelen käyttämään haamukirjoittajaa. Hän kirjoittaa puolestasi. Ammattitaitoinen haamukirjoittaja taitaa myös kielen, jolloin teksti on suoraan oikeaoppista.

Haamukirjoittaja terävöittää tekstit

Lähes jokainen julkaistu kirja on toimitettu, editoitu ja oikoluettu jonkun toisen kuin kirjailijan toimesta. Parhaimmillaan kustannustoimittaja tai haamukirjoittaja hioo tekstin timanttiseksi. Hän karsii turhan toiston, itsestäänselvyydet ja epäloogisuuden, mutta säilyttää alkuperäisen äänen ja tyylin. Lopputulos on terävä, oivaltava ja sopivan mittainen. Saman voi tehdä kirjojen lisäksi myös verkkoteksteille, kuten blogikirjoituksille.

Blogin haamukirjoittaminen

Haamukirjoittaja voi kirjoittaa tai viimeistellä blogitekstin puolestasi. Haamukirjoittaja auttaa, kun sinulla on tärkeää sanottavaa, arvokasta tietoa tai kiinnostavia taitoja muille jaettavaksi, etkä saa sanoja itse sopivaan ja tehokkaaseen järjestykseen.

Vaikka näin:
Haluat kirjoittaa blogitekstin aiheesta X. Kirjoitat paperille tekstiluonnoksen tai ajatuksia ranskalaisin viivoin, tai keskustelet haamukirjoittajan kanssa, mistä haluaisit kirjoittaa ja mihin sävyyn. Ammattitaitoinen haamukirjoittaja saa ajatuksestasi nopeasti kiinni ja kirjoittaa tekstin puolestasi.

Haamukirjoittaja ei kirjoita omia ajatuksiaan, vaan luo yhtenäisen tekstin sinun ajatustesi pohjalta, sinun näkökulmastasi ja sinun valitsemallasi tyylillä. Tekstin voit julkaista omana tekstinäsi.

Haamukirjoittaja on siis apuhenkilö ajatustesi jäsentämiseen vaikuttavaksi, viihdyttäväksi, tiedottavaksi tai taivuttavaksi tekstiksi. Hyvä haamukirjoittaja on taitava kirjoittaja, hän nappaa kiinni pienestäkin ajatuksen tyngästä, joka on mielessäsi, ja hän osaa asettua sinun asemaasi.

Haamukirjoittaja on kumppanisi, joka on puolellasi ja pyrkii viemään asiaasi eteenpäin.

Hyvästä yhteistyöstä nauttii sekä ”haamu” että tekstisi kohderyhmä!

Satu / E18 Kollektiivi

Ps. Mikäli tarvitset haamukirjoittajaa tai haluat kysyä asiasta lisää, ota yhteyttä: e18.fi

Kategoriassa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kysy lisää info@e18.fi tai jätä tarjouspyyntö

Lähdetään yhdessä etsimään menestystäsi

Soita 050 590 4557 | Laita mailia info@e18.fi | Jätä tarjouspyyntö